World Of Warcraft Shadowlands/Classic Account te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


Bij deze stop ik met WoW en wil ik mijn account verkopen, wellicht iemand die gaat beginnen of startklaar wil zijn voor TBC, er zitten meerdere level 60 poppetjes op de shadowlands expansion en ongeveer 11k achievement punten, bijna 180 mounts ( ook zeldzame zoals voidtalon hivemind etc ) en ongeveer 100 k gold.

 

de druid en rogue op het retail account hebben allebei 200 + itemlvl en 1800 rating achievement in pvp ( dit seizoen )

 

op wow classic zitten 2x lvl 60 een orc shaman op de server Shazzrah en een gnome warlock op de server Earthshaker, allebei goed gegeared ( pre raid BIS en wat ZG/MC/BWL items ) en ook hebben ze allebei alle attunements alleen de warlock moet de naxx attunement nog.

 

mocht je meer info willen dan hoor ik het graag, stuur me een bericht via discord of email

 

Discord : Dodelijk#0974

email : mullerj89@hotmail.com

Reageer nu!Source link