Beim Herrn Geheimrat Ein Tag Im Leben Goethes H.M. Lux (1950) te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


Beim Herrn Geheimrat – Ein Tag im Leben Goethes

Lux-Lesebogen 55/56
von Hanns Maria Lux

biografische Erzählung

met zwart-wit afbeeldingen
klein oud boekje 14,5×10,3 cm – 63 blz.
Verlag Sebastian Lux – Murnau-München
ca. 1950
voorblad is beschadigd

trefwoord: Goethe

Voor meer (Duitse) boeken: zie mijn andere advertenties

Geïnteresseerd? Dan krijg ik graag een bod van u.
Uw bod is excl. verzendkosten

Ophalen of verzending voor kosten en risico van koper

 

Als ik uw bod accepteer, neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op, indien mogelijk dezelfde dag nog. Ik houd het artikel 24 uur voor u gereserveerd. Mocht ik dan geen reactie van u ontvangen hebben en mochten er meer bieders zijn, dan voel ik me vrij om het artikel aan een ander aan te bieden.

Reageer nu!Source link