World Of Warcraft Shadowlands/Classic Account te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


Hallo,

 

met pijn in mijn hart verkoop ik mijn wow account, ben overgestapt naar de Xbox Series X en heb een top tijd. Ik heb een paar jaar op dit account gespeeld en het heeft best wel wat leuke dingen erop staan.

 

Retail :

 

er staan 6x level 60 poppetjes op, en het account heeft bijna 11k achievement punten, en 150 mounts, waaronder een paar zeldzame zoals Voidtalon of the Dark Star, The Hivemind en alle andere riddle mounts, Mount van Ragnaros in Firelands, 2x pvp mount Vicious War Spider en Vicious War Horse en nog veel meer.

 

Druid : 217 Itemlvl, Renown 39 ( Night Fae ) en 1895 CR in RBG

Rogue : 197 Itemlvl, Renown 28 ( Night Fae ) en 1800 in 2v2

Heks : Die is Pas level 60 en moet nog een hoop aan gebeuren

Hunter : Die is Pas level 60 en moet nog een hoop aan gebeuren

Warrior : ( staat niet op de screenshot ) Die is Pas level 60 en moet nog een hoop aan gebeuren

Death Knight : 207 Itemlvl, Renown 26, en 1671 CR in RBG

 

Verder zit er niet veel gold op het account, maar nog wel 2 maanden speeltijd.

 

Classic :

 

Shaman : De shaman staat op de server Shazzrah en heeft Pre-Raid BiS Gear en alle attunements klaar inclusief Naxx. wat zul’gurub epics, en een epic mount. verder weinig gold.

 

Warlock : De warlock staat op de server Earthshaker, Heeft ook pre-raid BiS items, T2 boots, en verder alleen een 60 % mount en ook weinig gold, wel alle attunements behalve Naxx.

 

mocht je meer willen weten dan hoor ik het graag, het is een super account voor weinig geld, uiteraard ben ik de eerste eigenaar, heb het liefste dat je bij mij thuis langs komt om de deal te sluiten, maar anders maak je het geld over en dan krijg je de verdere info van me.

 

MVG,

 

Jeffrey.

Reageer nu!



Source link