Prachtige Paarsblauwe BH Volledig In Kant


Nieuw.  Chique BH volledig in doorzichtige kant in een heel aparte paarsblauwe kleur.  De kleur is anders naargelang het licht dat erop valt, de ene keer is hij eerder blauw, de andere keer donker lila of licht paars.  Doorgaans is het wel de paarse tint.
Het mooie eraan is ook dat er eigenlijk een lichte en donkere kleurschakering in zit, waarbij de lichte een klein beetje glanst.  De achtergrond is eigenlijk een tintje donkerder dan de figuren in de kant.

De cups, alsook de bandjes en de rug, zijn helemaal in doorzichtige kant gemaakt.  De cups zijn niet voorgevormd of verstevigd, maar ze hebben wel beugels uiteraard.  Dit is een standaard BH-model dus.

Maat : 70C  (nog twee stuks voorradig)
Ook dames die een redelijk grote B hebben en soms in bepaalde modellen eerder naar een C-cup neigen, kunnen makkelijk dit model dragen.

Ik heb heel wat jaren luxe-lingerie verkocht en ben er onlangs mee gestopt vanwege gezondheidsredenen.  Vandaar verkoop ik nu alle artikelen die ik nog op voorraad heb, alsook mijn demonstratie-artikelen.
Indien het om een demo-model gaat, vermeld ik het er ook bij.  Dat model is dan vaak al eens gewassen omdat het gepast werd of vaak werd aangeraakt door geinteresseerde dames.

In het geval van deze BH, gaat het niet om een demonstratiemodel, maar om een model uit stock.  Dit is dus nog niet gepast of aangeraakt door iemand.

Er zijn dus geen andere maten of kleuren meer te verkrijgen, alsook geen bijpassende slips of strings. Alles wat ik verkoop zijn laatste stuks.

De prijzen die ik vraag in mijn advertenties zijn ook meteen de bodemprijzen, verdere korting wordt er niet gegeven, want voor mij zijn die prijzen sowieso al verlieslatend en dus maar een fractie van wat ik er zelf voor betaald had. Ik vraag slechts tussen de 25% en de 40% van de werkelijke prijs waaraan de artikelen verkocht werden.

Reageer nu!Source link