Mafell Accu-Afkort-zaagsysteem KSS 40 18M bl in Mafell


Omschrijving:

Wijzigingen t.o.v. vorige model (best.nr. 919801):
– Nieuwe elektronica
– Nieuwe behuizing
– Nieuwe accupacks (nieuwste LiHD-batterijtechnologie, meer vermogen en bereik)

Speerpunten van de KSS 40 op 18 volt accu
Hij is nog compacter geworden dan de KSS 300 met snoer!
En echt mega sterk, zie
ons filmpje op Facebook, dwars door een 38 mm dikke beuken plank, hij geeft geen krimp!

Wie eenmaal met een Mafell afkortliniaalzaag heeft gewerkt, die komt snel tot de conclusie dat de KSS niet meer uit de dagelijkse praktijk weg te denken is. Een machine die niet alleen jouw werk maar ook jezelf zal veranderen. Overtuig jezelf en volg jouw instinct.

Micro stukje geschiedenis:
Mafell maakt deze afkortzagen al meer dan 25 jaar en elke nieuwe generatie nog beter!

Zaag in de hand, klaar en gaan: de accu afkort-zaagsysteem KSS 40 18M bl

Wij hebben de afkortzagen niet nog een keer opnieuw uitgevonden. Maar we hebben het wel eenvoudiger en mobieler gemaakt. En met de nieuwe KSS 40 18M bl hebben we er ook nog eens een accu opgezet. Eentje die doet wat hij belooft: innovatieve accutechnologie voor topprestaties.

Van kelder tot zolder een goeie job: De KSS 40 18M bl is precies wat je nodig hebt in de interieurbouw. Wat je ook doet: vloeren, wanden, deuren, meubels, platen, daklatten, afkorten of schulpen, zagen vanaf een liniaal, enkel en dubbelverstek zaagsneden tot 45° of invalzaagsneden. Kan allemaal met de KSS 40 18M bl.

Consequent doordacht tot in de kleinste details: de KSS 40 18M bl.07 Mafell staat voor maximale functionaliteit. Dat merk je aan de nieuwe KSS 40 18M bl, die door de talrijke intelligente functies het werk nog eenvoudiger en comfortabeler maakt.

100% uitwisselbaar met meer dan 160 machines in de 18 Volt klasse!
CAS Cordless Alliance System, de kabelloze vrijheid 100% compatibel met machines, accu-packs en laders. Niet meer afhankelijk van het stopcontact!
Je kunt machines, accu-packs en laders van verschillende fabrikanten probleemloos met elkaar combineren.

Dit CAS-systeem wordt gebruikt door o.a. de volgende merken:
Mafell, Metabo, Starmix, Scangrip, Steinel, Rothenberger, Birchmeier, Cembre, Collomix, Edding, Eibenstock, Eisenblätter, Fischer, Haaga, Jöst, Prebena, Pressfit, en Rokamat (al meer dan 230 body’s!).
Lees hier meer over CAS.

Super details:

40 MM ZAAGDIEPTE, PURE MAFELL KWALITEIT
Met een zaagdiepte tot 42 mm dekt de nieuwe KSS 40 18M bl ruim 80% van alle toepassingen op de bouwplaats af en zorgt daarbij voor een schone zaagsnede en de hoge performance die je van Mafell gewend bent.

KOOLBORSTELLOZEMOTOR
De nieuwe compacte koolborstelloze motor is extreem duurzaam, efficiënt en onderhoudsvrij. De accucapaciteit wordt dankzij het optimale rendement maximaal benut. Dat maakt snel werken mogelijk.

GEWICHT- EN HANTEERBAARHEIDVOORDELEN
Het geringe gewicht en de modernste accutechnologie maken dat de KSS 40 18M bl extreem eenvoudig en comfortabel te gebruiken is zonder snoer.

VIJF ZAGEN EEN SYSTEEM
De afkortliniaalzaag KSS 40 18 M bl biedt je vijf zagen in een box. De KSS 40 18M bl is namelijk inzetbaar als kapzaag, handcirkelzaag, invalzaag, schaduwvoegenzaag en als handcirkelzaag op flexi-liniaal. Daardoor heb je altijd en overal in een handomdraai de perfecte mobiele zaag paraat.

AFKORTENHANDCIRKELZAAG MET PARALLELAANSLAG OF UIT DE VRIJE HAND
Zo eenvoudig is het:
Bij de afkortliniaalzaag KSS 4018M bl zijn de handcirkelzaag en de geleideliniaal stevig met elkaar verbonden. Samen zijn ze het zaagsysteem. EenSource link