Leer Ons Stil Te Zitten


Omschrijving:

Leer Ons Stil Te Zitten
Tim Parks
9789029573306

. Conditie: Goed. Editie: 1. Jaar: 2011. Taal: Nederlands.

Leer ons stil te zitten is het bijzonder onderhoudende verhaal van Tim Parks zoektocht naar genezing.
Wanneer Parks wordt gekweld door pijn die niemand lijkt te kunnen verklaren of verhelpen, wordt hij gedwongen een paar harde waarheden over de relatie tussen lichaam en geest, over onze hectische samenleving en over zijn schrijverschap onder ogen te zien. Na een vruchteloze gang langs de loketten van de traditionele geneeskunde vindt hij tot zijn eigen verbazing verlichting in het doen van ademhalings- en ontspanningsoefeningen. Uiteindelijk komt hij zelfs uit bij meditatie, en dit was wel het allerlaatste wat Parks verwachtte.
Gaandeweg rijzen bij Parks vragen over het effect van ziekte op het werk van geliefde schrijvers, over de rol van religie als vormende kracht bij de ontwikkeling van ons zelfbeeld, en over de invloed van sport en kunst op onze idee├źn over gezondheid en welbevinden.
Iedereen krijgt op enig moment met ziekte te maken weinigen zullen die ervaring met zo veel elan, inzicht en intelligentie kunnen beschrijven als Tim Parks.

Supersnel je boeken verkopen? Download de Boekenbalie App. We kopen studieboeken, kinderboeken en leesboeken.

Het is helaas niet mogelijk om boeken af te halen bij ons magazijn. Al onze boeken worden verzonden, ook binnen Rotterdam. Voor 15 uur besteld, is dezelfde dag verzonden Alle bestellingen worden stevig verpakt.

Specificaties:

  • Conditie: Gebruikt
  • EAN (artikelcode): 9789029573306
  • ISBN (artikel code): 9789029573306
  • Levering: Verzenden
  • Merk: Tim Parks
  • Primaire Auteur: Tim Parks
  • SKU (eigen artikel code): 431200889Source link