Gevaar ⛔️ Waarschuwing Oplichters Marokkanen Turken Zwolle Almere te Koop Aangeboden op Tweedehands.net


Mijn Klacht:

Gevaar ⚠️ Gevaar?? Oplichters3 Waarschuwing Marokkanen Almere Zwolle
Oplichters3.. in dienst bij marktplaats Fietshokje Bergsma Vouwfietsen Zwolle Weesp Fietsen Sem Fietsen Halfweg is onderdeel van Zij stelen fietsen en druks en geld van klanten Ook zetten deze te vaak linken boven aan Onder veel te veel acounds met verschillende postcodes Al 20 jaar zo Plaatsen Almere Weesp Halfweg Amsterdam Amersfoort Zwolle Laren Huizen Breda Bussum Hilversum Eemnes Namen Piet Hans Jan Kees Tom bea Rianne m b speld Speksnijder Sara Max sem Sam En steeds rare namen rare teksten Het begind uit de hand te lopen Ik hoop dat zo veel mogelijk gebruikers dit lezen En dit ook gaan door spelen Zij spelen een baas over marktplaats Een ander maakt daar door geen kans Regels moeten anders 2 acounds 2 gratis atvertentie De derde link betalen Zo moet het maar dan elke link eerste tweede gratis Derde betalen En ook dat je maar 2 acounds mag hebben Niet per acounds 2 gratis Ook dat je ook niet steeds nieuwe mag aanmaken Laat dit stoppen het is beter voor iedere gebruiker Zo maakt iedereen een gelijke kans ???????????????????????????????????????????????? Echt Boos
ook bieden ze op eigen spullen en bieden nep op spullen vallen personen lastig
8 dagen geleden
Tegen negen Almeerders die op grote schaal vals geld zouden hebben gemaakt en verhandeld, zijn dinsdag celstraffen tot vijf jaar geëist. Met de handel zouden de mannen bijna 2 miljoen euro hebben verdiend. Ieder moet daarvan zijn deel terugbetalen, zo stelt het Openbaar Ministerie (OM).
De verdachten zijn acht twintigers, en een man van 45 jaar oud. Ze verschenen dinsdagmiddag voor een urenlange zitting in de Lelystadse rechtbank. In maart werd hier al de aanklacht met hen doorgesproken in een zitting die een paar dagen duurde. Toen gaven ze niet al te veel openheid van zaken.
Zo zouden ze in opdracht hebben gewerkt van een onbekend gebleven ander of was hun rol volgens hen een stuk kleiner, dan de officier van justitie stelt. Ze beriepen zich ook regelmatig op hun zwijgrecht.
Corona gooit roet in het eten
De officier zou een week later met zijn strafeisen komen in wat hij dossier Tulipa noemt. Maar corona gooide roet in het eten. En dus hoorden de drie nu pas wat voor straf hen boven het hoofd hangt. Ook een 20-jarige kompaan kreeg de strafeis te horen, maar dat gebeurde achter gesloten deuren, omdat hij minderjarig was toen hij volgens de officier het geld vervalste en verhandelde in 2016.
Vijf andere verdachten uit Almere -vier van 24 en één van 45 jaar oud- horen rond 21.00 uur dinsdag wat de officier voor hen in petto heeft. In juni mogen alle advocaten van de negen verdachten hun pleidooi houden. Ook daar zijn weer meerdere dagen voor uitgetrokken.
Wat de officier betreft is het bewijs tegen de mannen sterk. Hij deed in een urenlang betoog uit de doeken wat de politie allemaal heeft gevonden tegen de drie.
Speciaal papier uit China
Ze maakten volgens hem op speciaal papier uit China honderduizenden bankbiljetten na van 20 en 50 euro. De biljetten rolden uit zeker achttien, in een schuur van een van de verdachten, verstopte printers met Canon-cartridges en kregen een watermerkhologram-sticker, ook uit China. Ze werden daarna verkocht via bijvoorbeeld het Dark Web, Instagram of Telegram.
Bestellingen gingen op de bus in een envelop met een ansichtkaart. De biljetten werden zo door heel Europa verspreid. Er zijn vingerafdrukken van enkele verdachten gevonden op biljetten die in Duitsland en bijvoorbeeld Frankrijk werden gevonden. De groep werd opgepakt na een groot onderzoek door de politie, Mareschaussee, Europol en De Nederlandsche Bank (DNB). Doordat ze steeds eenzelfde type serienummer gebruikten, konden hun biljetten gemakkelijk worden herkend.
Van elk van de verdachten is in beeld gebracht wat de rol was binnen de criminele organisatie. Sommigen waren verantwoordelijk voor de productie van het valse geld, waaronder het plakken van hologrammen, en distribueerden het geld, bijna allemaal waren ze betrokken bij het kopen of bestellen van de benodigde materialen en bij het verkopen van de valse biljetten.
Bij de berekening van de criminele winst is uitgegaan van de hoeveelheid papier die is aangeschaft. Na aftrek van de aangetroffen biljetten, het snijverlies en het onbedrukte papier, is de uitkomst bijna twee miljoen euro. Afhankelijk van de duur dat de verdachten hebben deelgenomen aan de criminele organisatie, moeten zij bedragen variërend van ruim een ton tot ruim drie ton terugbetalen, aldus de eis van de officier van justitie.
‘Bijna al het valse geld in Europa werd door deze bende gemaakt’
Een getuige vertelde de politie dat de Almeerse bende goed was voor 70 tot 80 procent van al het valse geld in Europa. Cijfers van DNB en de Europese Centrale Bank (ECB) bevestigen dat beeld, stelt de officier. Op 23 januari 2018 waren er volgens de ECB 106.000 valse biljetten in omloop en 83.000 daarvan konden worden gelinkt aan het serienummer dat de Almeerders gebruikten,

Gewenste Oplossing:

Als het wordt aangepakt
En dat die vele linken worden verwijdert
Van uit Zwolle Almere Weesp Huizen Laren
Hilversum Amersfoort Haarlem Amsterdam en
Utrecht hier is een persoon die steeds linken
Plaatst onder te veel accounts en zomaar andere postcodes
Reageer nu!Source link