DrPhone Fitbit Inspire / Inspire HR Oplaadkabel – Oplader -… – NederlandDrPhone Fitbit Inspire / Inspire HR Oplaadkabel – Charger – 1 Meter

Compatibiliteit: Oplaadkabel voor Fitbit Inspire / Inspire HR OPMERKING: Deze Fitbit Inspire / Inspire HR kabel kan ALLEEN worden gebruikt voor Fitbit Inspire / Inspire HR, NIET GESCHIKT VOOR andere Fiitbit modellen.

Veiligheid, snel opladen en stabiele prestaties: gebruik een veilig en stabiele ​​kabel om goed en veilig opladen te garanderen. Professionele chipfabrikanten zijn goed gemaakt om stabiele en veillig uw Fitbit Inspire / Inspire HR op te laden. Het is ook beschermt tegen Overspanningsbeveiliging & Overstroombeveiliging.

Plug & Play: u kunt de oplaadkabel rechtstreeks aansluiten op pc, laptop, notebook USB-poort, deze oplaadmethode kan u een hoge efficiëntie en een stabiele laadervaring bieden. Als u hem op de adapter wilt aansluiten, mag de stroom niet hoger zijn dan 1A en de spanning niet hoger dan 5V.

Maak uw leven gemakkelijker: Fitbit Inspire / Inspire HRoplaadkabel is gemakkelijk mee te nemen en overal te gebruiken zolang u een usb poort bij u heeft.

Premium materiaal:
Het flexibele oplaadsnoer is gemaakt van TPE- en TPU-materiaal en zorgt voor een knoopvrije werking en de duurzame clip houdt veilig vast zonder gemakkelijk los te raken.

SPECIFICATIES:

 ● Conditie: Nieuw
 ● EAN (artikel code): 8720118012635
 ● Levering: Verzenden
 ● Merk – Algemeen: DrPhone
 ● SKU (eigen artikel code): 8805
 ● MPN (fabrikantonderdeelnummer): 8720118012635
 ● Fabrikant: DrPhone

Bekijk de website van de adverteerderSource link